CARDOVA ENTONA EL SEU ÚLTIM WALTZ EL 25 D’ABRIL

CARDOVA tallat
Serà a la jam de dansa urbana que es celebrarà al Mercat de les Flors de Bcn, ón farem de banda per la jam The Last Cypher, tocant els breaks que més molen i recuperant temes ideals per fer ballar els b-boys i les b-girls.

I després… què?

CARDOVA es prén un respir. Els diferents projectes en que estàn implicats els membres de la banda fan impossible que el grup tingui continuitat, just quan més la necessita per afrontar projectes discogràfics i de futur.

Han estat 5 anys molt intensos, d’amistat i creaci´po conjunta d’un projecte diferent dins l’escena negre de Bcn, en que ens hem anat alineant cap a les forces que fan que la música negre estigui viva i no sigui un simple objecte de museu. Les Bloc Parties han estat punts d’inflexió per nosaltres, ón ens hem donat compte de que amb l’unió es fa la força, i gràcies als nostres col.laboradors vam teixir nits inoblidables.
Musicalment ha estat un viatge apassionant partint dels breaks q van fer del funk la base del hip hop, passant per el funk més ye-yé i sixties i arribant a desenvolupar un discurs més propi a partir de la música de llibreria britànica i als grups de funk psicodèlic europeus de principis dels 70.
Però tot això no acabarà amb CARDOVA. Aquestes linies d’actuació continuaràn amb projectes que ja s’estàn articulant i que, si tot va bé, veuràn la llum després de l’estiu. Tots els contactes amb mc’s i músics que han vibrat amb nosaltres no cauràn en sac buit.

Aixi mateix, les Bloc Parties continuaràn, pq van demostrar ser viables i poder ser un tipus de festa diferents i úniques dins les nits barcelonines. Cal seguir aprofondint en els nexes d’unió entre funk i hip hop perquè junts donen com a resultat una forma d’expressió musical i de ball VIVA i dinámica que es retroalimenta.

I CARDOVA no marxarà sense publicar els dos últims temes que vàrem gravar a Nación Funk Estudios, que apareixeràn dins la nova col.lecció de singles digitals  NACIÓN FUNK, de propera aparició.
No es un adeu, es un fins després, i volem donar-vos les gràcies per haver-nos acompanyat en aquests anys a tots i totes.
GRÀCIES.

21 abril 2015 News

Comments are closed

AGENDA

See all