LET’S GET IT ON! Una nit amb Marvin Gaye

LET’S GET IT ON! Una nit amb Marvin Gaye

Biography

Quan es compleixen 80 anys del seu neixement, l’escena negra barcelonina ret un sentit homenatge al més sensual soulman de tots els temps.
Un artista fonamental per entendre la música negra del segle XX, i una de les figures més rellevants de la discogràfica Motown, amb la qual va transitar desdel rhythm’n’blues al soul, manufacturant hit rera hit tant en solitari com en els seus llegendaris duets amb Tammi Terrell o Diana Ross. Cantant i autor inquiet com pocs, va saber fer seu el llenguatge del funk i del jazz dels setanta en obres inmortals com “I Want You”, “Trouble Man” o “Let’s Get It On”, una trilogia en la que va definir els que serien els temes cabdals de la seva obra: amor, sensualitat i consciencia social.
Una vida sentimental i familiar tumultuosa, les seves adiccions i els seus problemes amb l’hisenda nord-americana van a estar a punt d’enfonsar la seva carrera, que va resorgir amb força després del seu auto-exili europeu, amb la publicació de la seva darrera gran obra “Midnight Love”, abans de la seva mort a mans del seu pare, pastor evangelista.
El seu increible talent vocal, influencia innegable en artistes posteriors de tanta rellevancia com D’Angelo i l’escena nu-soul, la seva constant recerca d’un discurs i una veu única dins l’escena negra, i una personalitat escènica abrumadora, han convertit a Marvin en una llegenda i una figura destacada del panteó dels grans del soul de tots els temps. Un artista que, tot i el reconeixement que té per part de crítica i públic, encara no ha estat homenatjat al nostre pais.
És hora de retre un merescut tribut a Marvin Gaye, i per fer-ho hem creat LET’S GET IT ON!, un espectacle dirigit per Lalo López i Alex Dee que recollirá el millor de les seves diferents etapes musicals, amb una banda amb el millor de l’escena musical barcelonina i amb cantants tan rellevants com Alex Dee, Jonathan Herrero (A Contra Blues), Desiree Diouf (The Black Barbies, Sugar Drops), i Paquito Sex Machine (Fundación Tony Manero.

Idea original: Alex Dee
Directors musicals: Lalo López & Alex Dee
Banda:
– Bateria: Marc Benaiges (Fundación Tony Manero, Copa Lotus, Nación Funk All-Stars)
– Baix: Joan Vigo (A Contra Blues, Flamingo Tours, Alma Afrobeat Ensemble)
– Guitarra i cors: Lalo López (Fundación Tony Manero, Chocadelia Internacional, Nación Funk All-Stars)
– Teclats: Paco Manzanares (ex- Fundación Tony Manero, ex-Dr.Calypso)
– Saxo tenor, flauta, saxo baríton: Genís Bou (The Gramophone All-Stars)
– Trombó: Albert Costa (The Gramophone All-Stars)
– Trompeta: Gregori Hollis (Freak Out!, Els Catarres)
Cantants:
– Alex Dee
– Jonathan Herrero (A Contra Blues, The Ramblers)
– Paquito Sex Machine (Fundación Tony Manero, Rocking Horses)
– Desiree Diouf (The Black Barbies, Sugar Drops, Nati Peluso)
– Yasmina Azlor
– Alba Pérez

Booking

Agency: Nación Funk


Phone: 660308272


Email: info@nacionfunk.com


The artist

Resident in: BARCELONA

AGENDA

See all